Ang. stengte veier og levering/henting av elever

Gravearbeidet i gatene rundt skolen forflytter seg. Her kommer en liten oversikt i forhold til de nærmeste ukene:

Fra og med torsdag 14.mai vil krysset mellom skolen og gymsalen bli stengt grunnet gravearbeid. Krysset Otter Steens gate og Sogneprest Herlofsens gate er merket med X på kartet. Det vil da ikke være mulig å gå eller kjøre her.

Kartet viser med blå ringer hvor barna kan slippes ut av biler, og med blå prikker hvor barn og voksne kan gå. Vi oppfordrer dere til å la barna gå til skolen i størst mulig grad. Det vil fort bli trafikk kaos med mange biler som skal levere og snu igjen. Det vil være mange små barneføtter som må gå på samme sted som bilene. Så vær ytterst varsomme og kjør forsiktig.

Ved den øverste inngangen til skolen i Helgeroveien vil det være voksen vakt fra kl. 08.15 til 08.30 for de minste elevene som må krysse veien i denne perioden.

Gravefirmaet melder om at dette vil vedvare i ca. 3 uker.